VEDIC BOX

Olen Riika Pikkuvirta, kuvataiteilija ja Kuvataideopettaja (TaM). Yritykseni Vedic Box järjestää muun muassa luovan maalauksen ja piirustuksen kursseja sekä Vedic Art kursseja. Kursseilleni voi osallistua ihan kuka vain, piirustus- tai maalaustaito ei ole tarpeen, eikä aina edes suotavaa! Mikäli harrastat taiteita enemmän tai olet ammattitaiteilija, minusta voi olla apua jos tunnet että olet jumissa tai inspiraatio on kadoksissa.

Yrityksille järjestän taideworkshopeja luovan ajattelun edistämiseksi tai vaikkapa seminaaripäivien virkistykseksi. Kursseistani saat lisätietoa sivuiltani www.vedicbox.fi. Voit myös lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen riika@vedicbox.fi.

INNON TILA

Luovuutta ja hyvinvointia elämään

Hei, hauska tutustua! Olen Sari Laitinen ja yritykseni on Innon tila, jossa tarjoan palveluita sinulle, perheellesi sekä työyhteisöllesi. Haluan toimia sinulle kumppanina arjen solmukohdissa tai etsiessäsi omaa luovuuttasi. Tavoitteena on löytää sinulle positiivista virtaa tekemiseen sekä konkreettisia hyvinvointia lisääviä keinoja arkeen, niin kotiin kuin työhönkin.


Olen koulutukseltani toimintaterapeutti. Jatkokoulutuksiani ovat mm. voimavara- ja ratkaisu- keskeinen työnohjaaja (STOry), NLP-kouluttaja, Vedic Art-taidemenetelmän opettaja sekä Mindfulness- ja Asahiohjaaja.


Palveluitani ovat:

  • HOPE -valmennus
  • Yksilö- ja ryhmätyönohjaus
  • Vedic Art - taidekurssit
  • Iloinen kynä -lasten taidekurssi
  • Taidetaaperot -vanhempi-lapsi -ryhmä
  • Lounas-Asahi
  • Hyvinvoinnin ja luovuuden kurssit ja workshopit lapsille, perheille, aikuisille vapaa-aikaan ja työhön

Yritykseni Innon tila toimii yhteistyössä Vedic Boxin kanssa Hakaniemen Luovan Kulman valoisassa ja viihtyisässä tilassa. Kotisivuiltani www.innontila.fi löydät lisää tietoa palveluistani sekä ajankohtaisesta toiminnasta.